ZAŠTITA
OČIJU I LICA

B303
NAGLAVNA MASKA

Naglavna maska za zavarivače sa ekranom na preklop, znojnicom i točkićem za podešavanje obima. Dublji čeoni i vratni deo radi veće zaštite. Dimenzije stakla 108 x 51 mm.

B408
NAOČARE

Naočare za zavarivače na preklop, sa ventilima. Mekani PVC ram, elastična podesiva traka, polikarbonatna stakla DIN 5, unutrašnja polikarbonatna bistra stakla.

MARTCARE DV
NAOČARE

Zaštitne naočare sa polikarbonatnim staklom, bez ventila (DV – direktna ventilacija). Poseduju mekani PVC ram i elastičnu traku za podešavanje obima. Optička klasa sočiva 1, pružaju zaštitu od udara čestica srednje brzine do 120 m/s. Mogu se upotrebljavati u građevinskoj industriji, raznim radionicama, za poslove krečenja i farbanja i sl.

VISISPEC M9200
NAOČARE

Zaštitne naočare sa polikarbonatnim staklom. Optička klasa sočiva 1, pružaju zaštitu od udara čestica male brzine do 45 m/s. Pru- žaju i bočnu zaštitu od čvrstih letećih čestica. Koriste se za svakodnevni rad sa lakšim materijalima, za krečenje, brušenje, obradu drveta, farbanje, i sl.

B501
NAOČARE

Zaštitne naočare sa polikarbonatnim staklom sa zaštitom od udara čestica male brzine do 45 m/s. Optička klasa polikarbonatnih sočiva 1. Pružaju i bočnu zaštitu. Mogu se nositi preko naočara za dioptriju. Ventilacioni otvori sa strane dozvoljavaju protok vazduha i redukuju toplotu i zamagljivanje.

UVEX
ASTROSPEC 2.0

Bistre zaštitne naočare klasičnog dizajna, podesive po visini, sa širokim vidnim poljem. Polikarbonatna stakla, bočna zaštita i dodatna zaštita čeonog djela. Optička klasa sočiva 1, pružaju zaštitu od udara čestica male brzine do 45 m/s, čak i pri ekstremnim temperaturama. Primenom uvex supravision sapphire nanotehnologije je postignuta izuzetna otpornost na ogrebotine (sa obe strane), hemikalije i prljanje (masne nečistoće se veoma lako skidaju). Fleksibilne ručice omogućavaju prilagođavanje različitim oblicima lica korisnika i udobno nošenje u dužem vremenskom periodu. Prilikom dizajniranja, posebna pažnja je posvećena naleganju naočara na lice, kako bi se omogućila dobra ventilacija.

Shopping Basket