RADNA I
ZAŠTITNA ODEĆA

EMERTON
BLUZA

Radna bluza sa praktičnim džepovima, proizvedena od materijala koji je kombinacija 65% poliestera i 35% pamuka, 270 g/m2, sa ojačanjima od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (ramena, laktovi…), zip ispod pazuha za veći komfor i bolju ventilaciju.

EMERTON
POLUKOMBINEZON

Radni polukombinezon savremenog dizajna sa praktičnim džepovima, tkanina visokog kvaliteta (65% poliester, 35% pamuk, 270 g/m2) sa ojačanjima od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju, džepovi za umetanje štitnika za koleno.

EMERTON
PANTALONE SUMMER 4 u 1

Pantalone Emertion Summer 4 u1 su praktične radne pantalone, izradjene od kvalitetnog tankog pamuka185 g/m2, sa 300D poliester/PU ojačanjima na mestima izloženim većem habanju. Poseduju mnoštvo džepova, donji deo nogavica se može skinuti tako da se mogu nositi i kao šorts, elastični tregeri se mogu skinuti tako da se i pantalone i šorts mogu nositi sa i bez tregera.

EMERTON
BLUZA

Muška radna bluza sa ruskom kragnom modernog kroja. Rukavi se mogu skinuti. Dva velika džepa za ruke i jedan multifunkcionalni džep na grudima, D-kopča za ID karticu, ojačan deo na ramenima, elastične manžetne, dekorativni kontrast štepovi visoke vidljivosti. Materijal 65% poliester, 35% pamuk, 275 g/m2, sa ojačanjima od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju.

KNOXFIELD
PANTALONE

Muške radne pantalone sa elastičnim pojasom, dva džepa za ruke, jedan bočni multifunkcionalni džep na nogavici, D-kopča za ID karticu, dva zadnja džepa, petlja za alat na struku u kontrast boji, ojačan deo na kolenima sa džepom za postavljanje štitnika za koleno, mogućnost da se dužina pantalona poveća za 5 cm, oja- čan zadnji deo na dnu nogavice, dekorativni štepovi i kontrastni detalji visoke vidljivosti. Materijal 65% poliester, 35% pamuk, 275 g/m2, sa ojačanjima od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju.

KNOXFIELD
POLUKOMBINEZON

Muški radni polukombinezon sa elastičnim tregerima i pojasom, dva džepa za ruke, jedan bočni multifunkcionalni džep na nogavici, jedan multifunkcionalni džep na grudima, D-kopča za ID karticu, dva zadnja džepa, ojačan deo na kolenima sa džepom za postavljanje štitnika za koleno, mogućnost da se dužina pantalona poveća za 5 cm, ojačan zadnji deo na dnu nogavice, dekorativni štepovi i kontrastni detalji visoke vidljivosti. Materijal 65% poliester, 35% pamuk, 275 g/m2, sa ojačanjima od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju.

KNOXFIELD
ZIMSKA JAKNA

Muška zimska jakna sa punjenjem i sa odvojivom kapuljačom, produžena leđa, ojačan deo na ramenima, jedan džep na grudima sa zipom u kontrast boji visoke vidljivosti, dva džepa za ruke, dva unutrašnja džepa koja se mogu zatvoriti, pogodna za amblemiranje vezom ili štampom, refektujući detalji, dekorativni štepovi visoke vidljivosti. Materijal 100% poliester 300D/TPU, 200 g/m2; postava 100% poliester

KNOXFIELD
ZIMSKI PRSLUK

Muški zimski prsluk sa dva lica sa kapuljačom koja se skida, jedna strana je visoke vidljivosti, ojačan deo na ramenima, refektujući detalji, kapuljača sa postavom visoke vidljivosti boje uparene sa bojom dekorativnih štepova, obim donjeg djela prsluka se može podešavati. Materijal 100% poliester, 300D/TPU, 200 g/m2.

STANMORE
BLUZA

Radna bluza modernog dizajna sa refektujućim detaljima za veću vidljivost, 100% pamuk, 275 g/m2, udobna i izdržljiva, zip ispod pazuha za poboljšanu ventilaciju i veći komfor, kopčanje metalnim zipom i drikerima, dosta praktičnih džepova, dostupna u više boja.

STANMORE
POLUKOMBINEZON

Radni polukombinezon savremenog dizajna sa refektujućim detaljima za povećanu vidljivost, 100% pamuk, 275 g/m2, ima džepove za umetanje štitnika za koleno, dosta praktičnih džepova, kopčanje zipom i drikerima, široki elastični tregeri, dostupan u više boja.

STANMORE
PANTALONE

Radne pantalone savremenog dizajna sa refektujućim detaljima za povećanu vidljivost, 100% pamuk, 275 g/m2, džepovi za umetanje štitnika za koleno, izdržljive i udobne, dosta praktičnih džepova, dostupne u više boja.

MAX EVOLUTION
BLUZA

Radna bluza, proizvedena od 80% poliestera i 20% pamuka, 235 g/m2, komforna, sa praktičnim džepovima, dostupna u nekoliko boja.

MAX EVO
POLUKOMBINEZON

Radni polukombinezon izrađen od kombinacije materijala – 80% poliester i 20% pamuk, 235 g/m2. Osnovna boja je plava, crvena i zelena, sa sivim detaljima. Poseduj tri prednja, dva zadnja, džepove na grudima i dva džepa sa strane na nogavicama. Pojas je sa elastičnim delom za veću udobnost prilikom nošenja. Tregeri su sa umetnutom rastegljivom gumom za povećanu udobnost prilikom nošenja.

MAX EVOLUTION
PANTALONE

Radne pantalone, 80% poliester, 20% pamuk, 235 g/m2, sa elastičnim delom u pojasu za veću udobnost, praktični džepovi, dostupne u nekoliko boja.

PILOT
ODELO

Dvodelno odelo – komplet, bluza i pantalone sa tregerima, teget boje sa crvenim paspulima, praktični džepovi, udoban, klasičan kroj, elastičan zadnji deo tregera za veći komfor.

MAX EVOLUTION
BLUZA

Dvodelno odelo teget boje, 100% pamuk, 270 g, bluza sa šob lajsnom koja štiti rajsferšlus od varnica i pantalone sa tregerima, elastičan zadnji deo tregera za veći komfor korisnika.

PILOT
ULOŽAK

Komplet – bluza sa zipom i pantalone sa učkurom i zipom, obostrano štepani uložak sa elastičnim manžetnama na krajevima rukava i nogavica, koflin 150 g, prikladan za nošenje ispod radne odeće u hladnijim vremenskim uslovima.

HACCP
MANTIL MUŠKI

Muški i ženski radni mantil bijele boje, po HACCP standardu. Zatvaranje čičak trakom, šiveni od kvalitetnog pamuka (100% pamuk, 200 g/m2) koji je paropropusan i lak za održavanje – može se prati na visokim teperaturama i lako se pegla. Prikladni su za korišćenje u prehrambenoj industriji, farmaceutskoj industriji, u medicini, u kuhinjama, apotekama, i sl.

HACCP
ODELO

Muško i žensko dvodelno radno odelo bele boje, po HACCP standardu. Zatvaranje bluze čičak trakom, džepovi sa unutrašnje strane. Muške pantalone imaju rasferšlus i džordan učkur, a ženske džordan učkur. Pantalone i bluze su pakovane zasebno. Odelo je šiveno od kvalitetnog pamuka (100% pamuk, 200 g/m2) koji je paropropusan i lak za održavanje – može se prati na visokim teperaturama i lako peglati. Prikladno je za korišćenje u prehrambenoj industriji, farmaceutskoj industriji, u medicini, u kuhinjama, apotekama, i sl.

SUNSET
MAJICA

Majica kratkih rukava, 100% pamuk, 150g/m2. Elastični render oko vrata širine 1,5 cm. Kružno tkana (bez šavova sa strane). Rukavi su užeg kroja. Majica lepo prati oblik tela. Traka u kontrastnoj boji je ušivena od ramena do ramena, sa unutrašnje strane, radi ojačanja i očuvanja oblika majice. Pakovanje 5/100 (5 majica u kesi, 20 kesa u transportnoj kutiji). Uz svako pakovanje od 5 majica dobija se i 5 dodatnih kesa za pojedinačno pakovanje. Dostupne u više boja.

SUNSET
LADY MAJICA

Majica kratkih rukava, 100% pamuk, 150g/m2 sa elastičnim renderom oko vrata širine 1,5 cm. Rukavi su užeg kroja. Šivena sa strane, majica lepo prati oblik tela. Traka u kontrastnoj boji je ušivena od ramena do ramena sa unutrašnje strane radi ojačanja i očuvanja oblika majice. Pakovanje 5/100 (5 majica u kesi, 20 kesa u transportnoj kutiji). Uz svako pakovanje od 5 majica dobija se i 5 dodatnih kesa za pojedinačno pakovanje. Dostupne u više boja.

GEVARA
MUŠKA DUKSERICA

Muška dukserica, proizvedena od 100% pamuka 270-300 g/m2, sa renderom na rukavima, futer 300 g, dostupna u više boja.

STENBERG
PROTECTOR ODELO

Zaštitno odelo za zaštitu kod zavarivanja i srodnih procesa, za zaštitu od toplote i plamena i zaštitu od statičkog elektriciteta. Proizvodi se od materijala teget boje koji čini 87% pamuk, 12% najlon i 1% ugljenična vlakna, 260 g/m2, šiveno je vatrootpornim koncem i ima vatrootporne rflektujuće trake. Bluza ima dva gornja našivena džepa i dva džepa sa strane, krute manžetne i elastičnu traku ušivenu u struku. Kopčanje je zaštićeno preklopom. Pantalone imaju dva pokrivena unutrašnja džepa, dva našivena džepa sa strane i jedan pozadi, a karakteriše ih i sužavanje pri dnu nogavica koje sprečava prodor varnice.

Shopping Basket